Cihazlar ve Aksesuarlar
莼菜玉米鲈鱼羹
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
鲈鱼 约650克,去骨片0.3厘米薄片,约200克鱼肉1 条
-
蛋清½ 颗
-
白胡椒粉2 小撮
-
玉米淀粉3 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水3 汤匙
-
鸡高汤900 克
-
莼菜 焯水沥干200 克
-
玉米粒70 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2039.6 mg
Protein
18.9 g
Kalori
925.3 kJ /
221.3 kcal
Yağ
9.8 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
14.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中秋佳宴
10 Tarif
Çin
Çin