Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
Bolognese-Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
Ricottacreme
- 400 g Ricotta
- 1 Ei
Béchamel-Sauce und Fertigstellung
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
- 360 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten (à ca. 10 x 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2861 kJ / 684 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 631 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Chili-Cheese-Fries
40 dk
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 dk
Straßburger Auflauf
50min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55 Min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1 godz. 30 min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25 dk
Caesar-Nudelsalat
35min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 dk
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 dk
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min