Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
Schalotte, halbiert
veya 50 g Zwiebel, halbiert - 2 TL Salz
- 60 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Essig, z. B. Weinessig oder weißer Balsamico
- 400 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 250 g neutrales Öl, z. B. Rapsöl, Distelöl, Maiskeimöl
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5512 kJ / 1317 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 128 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Fruchtiges Salatdressing
5 Min
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10 min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Kartoffel-Dressing
30min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Inseldressing
10 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Joghurt-Dressing
5 Min