Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 520 g chispe de porco cortado em fatias (grossura de 1 dedo aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 200 g feijão catarino, seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 20 pés de coentros
- 80 g chouriço de carne
- 80 g chouriço de sangue
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 3 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- 800 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1635 kJ / 391 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Mousse de chocolate com natas
4 godz.
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Pão Venezia
17u. 10min
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Sopa com salsicha e couve
50 min
Baguetes
15h
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão branco
15h
Sopa de feijão com arroz
50 min