Cihazlar ve Aksesuarlar
韩国泡菜酱
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 罐
Malzemeler
-
糯米粉40 克
-
水400 克
-
糖20 克
-
雪梨 (韩国梨) 去芯,一切四块400 克
-
蒜瓣50 克
-
新鲜姜10 克
-
黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)110 克
-
辣椒碎片70 克
-
韩国鱼露4 汤匙
-
韩国虾酱1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 罐
Sodyum
1904 mg
Protein
6 g
Kalori
787 kJ /
188 kcal
Yağ
2 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
百味之源 - 多用途特色酱料
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası