Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30 min
Pitas libanaises
2h 20 min
Mhalabieh (entremets libanais) et cigarettes russes
2 Std. 35 Min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30 min
Ghoribas marocains
35min
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Chou fermenté
48h 30min
Riz sichuanais à la viande hachée et huile pimentée
1h 5min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25 min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min