Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Roggenkörner
- 200 g Weizenkörner
- 350 g Buttermilch
- 140 g Zuckerrübensirup (z. B. von Grafschafter)
- 40 g Hefe
- 700 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 ½ TL Salz
- 30 g Öl
- 150 g Milch
- 100 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Sandwichtoast
18 Std.
Möhrenbrot
2 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Graubrot
2 Std.