![Pane bigio in casseruola Pane bigio in casseruola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88CC24DD-0A40-4D36-9AB0-AED98BB4814D/Derivates/5CCC08F2-BF9D-4833-805B-0CA551312331.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 370 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
- 50 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 500 g di farina bigia
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
- 40 g di farina bigia
Cottura in forno
- 1 cucchiaio di farina bigia
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Quiche di asparagi
1 Std.
Crostata di mele
1h 15 min
Panini al müesli (dolci)
Değerlendirme yok
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Dolcetti con le prugne
Değerlendirme yok
Pane rustico
2h
Pane paesano
3h
Crêpe
1h 15 min
Pane ticinese
1h 50min