Cihazlar ve Aksesuarlar
Grønnsakssuppe med pasta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porsjoner
Malzemeler
-
olivenolje20 - 25 g
-
blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk), kuttet i biter (2 cm)350 - 400 g
-
blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)100 - 150 g
-
vann700 - 800 g
-
1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)grønnsaksbuljong1 ts
-
½ - 1 ss soyasaussalt½ - 1 ts
-
50 g grønne erter, frosneblandete grønnsaker, frosne (isteğe bağlı)50 g
-
suppepasta, tørket60 - 80 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Protein
5 g
Kalori
670 kJ /
160 kcal
Yağ
5 g
Lif
3.8 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Min Kokebok
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rensende thaisuppe
25 dk
Kremet aspargessuppe
Değerlendirme yok
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Değerlendirme yok
Misosuppe
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Değerlendirme yok
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe
40 dk
Kikertsuppe (Revithia)
Değerlendirme yok
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Değerlendirme yok
Kremet fiskesuppe
45 dk
Betasuppe
30 dk
Fattigmann "aspargessuppe"
50 dk