Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g manteiga
- 75 g banha
- 1 laranja, só o sumo
- 10 g aguardente
-
7
g fermento de padeiro seco
veya 20 g fermento de padeiro fresco - 90 g água
- 600 g farinha c/ fermento
- 1 c. chá de sal
- 175 g açúcar amarelo
- 15 g canela em pó
- 50 g manteiga amolecida
- Manteiga q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1499.8 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 795.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salame de chocolate
3h 10min
Suspiros
2 Std.
Scones de laranja e framboesa
30min
Bolachas "sacos de chá" e açúcares aromatizados
48 godz.
Morgado de figo
1h
Bolo de azeite da Beira Baixa
1 godz. 10 min
Tarte de requeijão
40min
Gelado de coco e amendoim
8h
Empanadas doces
1h 50min
Bolo de frutos secos do Algarve
1 godz. 10 min
Bolo de figo e medronho
1h
Filhós de joelho
1h 30min