Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g grochu, suchego
- 2 ząbki czosnku
- 150 g warzyw (cebuli, marchewki, korzenia pietruszki, selera, pora), pokrojonych na kawałki
- 1250 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
veya 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 2 liście laurowe, suszone
- 200 g chudego boczku, wędzonego, pokrojonego w kostkę
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na małe kawałki
- 1 - 2 łyżeczki majeranku, suszonego, do smaku
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1469.5 kJ / 351.2 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 369 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 godz. 50 min
Zupa szczawiowa
35 Min
Zupa gulaszowa
1 godz. 35 min
Krupnik
40 Min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 Min
Zupa z kiszonych ogórków
45 min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 Min
Kapuśniak
50 Min
Fasolka po bretońsku
13h 30min
Barszcz ukraiński
1 godz. 35 min
Zupa ogórkowa
30 min
Żurek
50 Min