Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de Marsala
- 60 g de vino blanco
- 6 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de chocolate
3h 20min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Dulce de batata
45min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón
15p
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Sabayón
15p
Mermelada y refresco de cítricos
45min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15p