Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de Marsala
- 60 g de vino blanco
- 6 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Sabayón TM6
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Dulce de batata
45 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min