Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g de boletus deshidratados
- 30 g de agua
- 100 g de champiñones en cuartos
- 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
- 60 g de chalota en cuartos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de nata (18% materia grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 4038 kJ / 965 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 67.6 g
- Doymuş Yağ
- 39.2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1275.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10 Min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Salsa soubise (Espesar)
30min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa aurora (Espesar)
15 Min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Salsa a la pimienta
20 Min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min