Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Sauce au poivre
25 min
Mayonnaise
5min
Rissoler des échalotes
20min
Sauce soubise
30 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2j 15 menit
Sauce Messine
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min