Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 25 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Sauce au poivre
25 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4 Std. 10 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 min
Mayonnaise
5min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Sauce Messine
10 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min