Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
veya 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Česneková polévka
20 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Kulajda
40 min
Pórkový krém
40 min
Frankfurtská polévka
30 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Zelňačka
25 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min