Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de piza
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços
- Sal q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 c. sopa de azeite
- 10 - 15 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3390 kJ / 810.2 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 39.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1064.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rústico
2h
Focaccia recheada
1h 25min
Quiche Lorraine
45 min
Baguetes com alho e orégãos
1h 30min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Piza sem fermento com chourição e cogumelos
50min
Piza vegetariana
1 godz. 45 min
Técnica Placas de lasanha
30 min
Piza Margarita
2 Std. 10 Min
Massa folhada rápida
2h
Molho bechamel
15min
Piza 4 estações
1h