Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g d'eau et un peu pour le four
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de sucre en poudre (isteğe bağlı)
- 500 g de farine
- 15 g d'huile d'olive (isteğe bağlı)
- 1 c. à café bombée de sel fin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de légumes
45min
Gratin dauphinois
50min
Purée de pommes de terre
45min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Cake marbré - Varoma
1 godz. 10 min