Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 129.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Trança tricolor
1 godz. 10 min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 godz. 45 min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Pão doce de canela
2h 40min
Rissóis de polvo
1 godz. 30 min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Pão para cachorros
3h 30min
Empadas de legumes com queijo
1h
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h