Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 129.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20min
Pão para cachorros
3 Std. 30 Min
Pastéis de bacalhau
45 min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de polvo
1h 30min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 Std. 40 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Mini-rissóis de amêijoa
4 Std.
Massa folhada
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Empadas de legumes com queijo
1 Std.
Croquetes de frango
1 Std.