Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 - 150 g cukru
- 70 g oleju
- ½ łyżeczki chili, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 1 liść laurowy, suszony
- 3 ząbki czosnku
- 50 - 70 g białego octu winnego
- 50 g koncentratu pomidorowego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 słoik
- Kalori
- 6706.4 kJ / 1601.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 234.2 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 22 g
- Sodyum
- 3934 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos pomidorowy marinara
1h 15min
Ketchup
1h
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2h
Ketchup
1 Std. 20 Min
Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem
1h
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 Min
Relish z zielonych pomidorów
55 Min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 Std. 20 Min
Ketchup z cukinii
1h
Lutenica
1h 50min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1h 5min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1h 10min