Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água fria
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de centeio tipo 70
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (ver dica) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 9175.1 kJ / 2192.9 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 443.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 38.5 g
- Sodyum
- 4684.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão rústico suíço
25h 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15h