Cihazlar ve Aksesuarlar
炒三丁浇头
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切1×1厘米的丁250 克
-
蛋清20 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
料酒5 克
-
油60 克
-
姜2 片
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
茭白 切1×1厘米丁100 克
-
笋 切1×1厘米丁100 克
-
毛豆60 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1863 mg
Protein
32.9 g
Kalori
2749 kJ /
657 kcal
Yağ
52 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
8.8 g
Karbonhidrat
15.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin