Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹粉豆浆豆腐浇头
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋3 颗
-
豆浆155 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
水640 克
-
姜 去皮切块20 克
-
油30 克
-
蟹粉100 克
-
料酒5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
醋10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2831.2 mg
Protein
19.4 g
Kalori
2155 kJ /
515 kcal
Yağ
28.1 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
45.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin