牛肉煎包

牛肉煎包

2.6 8 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 5 dk
10 个

Malzemeler

  • 400 克
  • ¼ 茶匙
  • 再额外准备些油煎用
    10 克
  • 低筋面粉 再额外准备些撒粉用
    500 克
  • 2 片
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 10 克
  • 切末
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 洋葱 切末
    350 克
  • 1 小撮

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 个

Sodyum 35.6 mg
Protein 8.5 g
Kalori 1036 kJ / 247.6 kcal
Yağ 3.8 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 45.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...