Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
veya 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (isteğe bağlı)
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Pasta e piselli
35min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55 min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Torta Babà napoletana
8h