Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
veya 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (isteğe bağlı)
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Gattò di patate
1h 30 min.
Pasta e piselli
35 min
Sartù di riso
1h 25 min
Panini napoletani
5h 20min
Pasta e patate con provola
1h
Tortano speck e fontina
2h
Parigina
3 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Pasta patate e provola
55 min
Panini napoletani con uova sode
2h 50 min