Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 Zimtstange
- 1700 g Pflaumen, reif, entsteint, halbiert
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 140 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Kirschkonfitüre
25 Min
Weintrauben-Konfitüre
30 Min
Apfelmus auf Vorrat
35 Min
Erdbeer-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Erdbeerkonfitüre
30 Min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1 Std.
Mandarinen-Gelee
30 Min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 Min
Zwetschgenmus
1 Std.