Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 1620 g di acqua
- 395 g di farina manitoba
- 260 g di farina tipo 00
- 12 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di farina di semola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2581 kJ / 671 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 126.8 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane alla ricotta
3hod.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane bianco
3hod.
Rosette
5h 20 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pizzette
3h 40min
Panini all'olio
3h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min