Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Mandelstifte
- 4 Scheiben Hefezopf à ca. 1,5 cm dick (ca. 50-60 g pro Scheibe)
- 3 Eier
- 120 Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Butterschmalz (z. B. Butaris)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Beeren, gemischt, frisch zum Bestreuen
- Pflaumenmus zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3355 kJ / 802 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 min
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1h 10 min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2j
Grießbrei mit Kirschkompott
20 min
Germknödel mit Vanillesauce
2j
Palatschinken mit Nougatfüllung
40 min
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1j 30 menit
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1j 30 menit
Kirschenmichel
1j
Schupfnudeln mit Vanillesauce
1j
Pfannkuchen vom Blech
45 Min
Arme Ritter
20 min