Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 22 pomodorini a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 561 kJ / 134 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 259.3 mg
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane bianco
3h
Pizzette
3h 40min
Piadina romagnola
15min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Focaccia barese
2h 55min
Focaccine con olive
3h 50 min