Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 150 g durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)
- 20 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g kurze Nudeln (z. B. Muschelnudeln)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2430 kJ / 579 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brot-Leberkäse-Auflauf
1u.
Cheese-Makkaroni
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Ditalini mit Erbsen
35min
Pasta nach Paella Art
30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1u.
Schlemmer-Reistopf
30 min
Spätzletopf
30 min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min