Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
veya 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 492.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Pãezinhos de muesli
15h 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão rústico
2h
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pães de centeio
2h 10min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de mistura simples
3h 40min