Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
veya 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 492.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão branco
15ωρ.