Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
veya 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 492.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão branco
15h
Pão rústico
2h
Coroa de espelta
4h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de iogurte
14h 50min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min