Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g Milch
- 2 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 190 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Quark, 40% Fett
- 3 Eigelb
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 - 2 EL Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1366 kJ / 326 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2u.
Tschebureki
1u. 20min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30 min
Kreppel
1u.
Gefüllte Blinis
55min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30 min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4u. 10min
Scharlotka
2u.
Oliviersalat
3h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1u. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min