Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 猪前腿肉 (梅花肉),切条 (1公分)
- 2 汤匙 鱼露
- 100 克 热水
- 1 - 2 汤匙 亚叁膏 ,适量调味
- 80 克 洋葱
- 100 克 小红葱
- 10 克 蒜瓣
- 4 - 6 条 辣椒干 ,浸软
- 4 - 6 条 新鲜红辣椒
- 10 克 新鲜姜
- 10 克 蓝姜
- 20 克 水
- 40 克 油
- 2 支 新鲜香茅
- 2 - 3 汤匙 咖喱粉
- 2 片 疯柑叶 ,切丝
- 180 克 新鲜椰浆
- 1 茶匙 盐
- 10 克 冰糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2 g