Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 420 g farinha tipo 65
- 50 g sementes variadas (sésamo, girassol, linhaça, abóbora)
- 1 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 989.9 kJ / 236.6 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 39.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 352.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Carcaças
1 Std. 50 Min
Pão de iogurte
50min
Pão de nozes
1 Std. 55 Min
Pão norueguês
55 min
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Pão da terra
1h 35 min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de forma integral
2h