Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 300 g Wasser
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 15 g frische Hefe
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Garen und Bestreichen
- 15 g frische Hefe
- 15 g Meersalz, fein
- 100 g Haferflocken, zart
- Wasser zum Garen im Backofen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Bergisches Urbrot
17h
Landbrot Backhausart
1h 40 min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Brötchen
1h 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Blumenbrot
2 godz. 40 min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Graubrot
2 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.