Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa di cipolle e mele
30 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Crocchette di carne
9u.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2h 20 min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1h 30 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Lime curd
20 Min
Budino uova e latte al caramello
1h 30 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Dolce danese di mele
50 min