Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Aperitivo alcolico alla papaya
30min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20min
Bignè salati con crema di piselli
2h
Lagane all'uovo con mosto cotto (Lagana chiapputa)
Değerlendirme yok
Madeleine
55min
Pettirosso di Natale
10min
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Pizza mele e brie
1h 50min