Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 296 kJ / 71 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Assortiment de légumes vapeur
45 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Haricots verts au thym
1ωρ. 10 λεπτ.
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Artichauts marinés à l'italienne
12 godz.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35min