Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 296 kJ / 71 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Chou vapeur (300 g)
15min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Assortiment de légumes vapeur
45 min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Légumes croquants
1h
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min