Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 5 g salsa
- 150 g borrego limpo, cortado em cubos e semicongelado
- 25 g cebola
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo
- ¼ limão, só o sumo
- 80 g leite
- 10 g farinha tipo 65
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g banha
- 10 g azeite
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 425.1 kJ / 101.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 36.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10 dk
Fatias húngaras
1 godz. 50 min
Rechina
Değerlendirme yok
Croquetes de frango e batata-doce
1 godz. 10 min
Hambúrguer de borrego e feta
30min
Caramelo Macchiato
15 min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Esparregado com polenta frita
2h 30min
Lagarto alentejano
1 godz. 40 min
Pastel de vento
3 Std.
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20min
Pastéis de massa tenra
3 Std.