Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 80 g linguiça cortada em pedaços
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 60 g banha de porco
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 50 g azeite
- 150 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 2 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 6 ovos grandes
- 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 2 pernas de frango, cozidas e desossadas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2340 kJ / 559.3 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 776.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Folar de carnes
2h 20 min
Bolo-rei
3h 15min
Folar de Valpaços
4h 20min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Rabanadas
55 Min
Pão de azeitona
3h
Bolinhos de bacalhau
1 Std.
Rissóis de camarão
1h 30 min
Folar transmontano
3u. 50min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20 min
Bola de carne
1h 20 min