Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 80 g linguiça cortada em pedaços
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 60 g banha de porco
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 50 g azeite
- 150 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 2 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 6 ovos grandes
- 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 2 pernas de frango, cozidas e desossadas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2340 kJ / 559.3 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 776.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pataniscas de bacalhau
50min
Folar de carnes
2h 20min
Sonhos
1h 10min
Bola rápida de carne
55min
Focaccia de sardinha
1 godz. 20 min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Folar de Valpaços
4 Std. 20 Min
Filhós
1 godz.
Fogaça
3h
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Pão de alho e ervas
1h 40min
Bola de carne
1 godz. 20 min