Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 350 g leite
- 20 g azeite
- 50 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
Recheio
- 400 g água
- 2 c. chá de sal
- 12 ovos
- 20 g salsa
- 20 g manjericão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 700 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1856 kJ / 444 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza com base de curgete
2小时 10 分钟
Pãezinhos recheados com cogumelos
1h 20min
Bolo salgado com curgete
45 Min
Pãezinhos de canela
2小时 10 分钟
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Bucatini
1小时
Galete de tomate
45 Min
Pastéis de aveia e caju
1 Std. 50 Min
Assado de grão
1小时
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50min
Brownies sem açúcar
2 Std.