Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1250 gramů ostružin
- 360 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sklenici
- Kalori
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 131 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Rajčatový džem
50min
Ředkvičková omáčka s křenem
Değerlendirme yok
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 Std. 20 Min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Třešňovo-jablečný džem
1h
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Třešňový džem
35 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Rajčatový kečup
40min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min