Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Hühnerbouillon
veya 2 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Schlagrahm, 30-40 % Fettgehalt
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Leichte Käsesuppe
25min
Champignoncremesuppe
20 Min
Currysauce
5 Min
Knoblauchsauce
15min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Knoblauch-Cremesuppe
20 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Knoblauchsauce
10min