Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45 min.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Scones au beurre salé et au parmesan
25 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min