Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Navettes
2 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3 godz.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia apulienne
2h 40 min
Focaccia aux céréales
2 Std.
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min