Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wasser
- 200 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Nudeln (Penne)
- 100 g Blattspinat, TK, portionierbar
-
100
g Frischkäse
veya 100 g Schmelzkäse - 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2820 kJ / 674 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 dk
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 dk
Kaisergemüse-Auflauf
40 dk
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 dk
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 dk
Spätzletopf
30 dk
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Schinken-Käse-Sauce
25 dk
Tortellini-Bolo
20 Min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 dk
Wikinger-Nudel-Topf
35 dk
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 dk