Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 50 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Aprikosen (850 g), abgetropft
- 30 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quarkstuten
1 godz. 20 min
Aprikosenkonfitüre
1h
Aprikosen-Muffins
45 Min
Brombeer-Kuchen
2h
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Riemchen-Apfelkuchen
1h 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 godz. 30 min
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 Std. 5 Min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min