Cihazlar ve Aksesuarlar
蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
1 人份
Malzemeler
-
鳕鱼排140 克
-
手指胡萝卜 去皮1 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
胡萝卜 切块200 克
-
红甜椒 切块200 克
-
水100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油30 克
-
新鲜香茅 切段1 根
-
青柠 仅取皮,切末½ 颗
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33.9 g
Kalori
2259 kJ /
540 kcal
Yağ
31.1 g
Lif
9.5 g
Karbonhidrat
26.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
创意法餐
10 Tarif
Çin
Çin