Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 支 新鲜香茅 , 只取白色部分, 拍扁
- 40 克 新鲜南姜 ,切厚片
- 10 片 疯柑叶 ,捏碎
- 10 条 指天椒 ,拍扁
- 100 克 草菇 , 新鲜或罐装,切片
- 100 克 泰式辣椒酱
- 120 克 番茄 (大约1个番茄),切块
- 1200 克 虾高汤 (参考贴士)
- 400 克 虾 (大约10-12只虾),保留头和壳,去除肠线
- 200 克 墨鱼(苏东) , 洗净,切成圈 (0.5 公分)
- 4 茶匙 鱼露
- 60 克 酸柑(青柠)汁
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 928.8 kJ / 222 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 2.2 g