Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho
- 6 huevos
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de mantequilla (y un poco más para engrasar el molde)
- 190 g de azúcar
- 50 g de brandy
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 400 g de mermelada de albaricoque
Cobertura
- 200 g chocolate con 50% de cacao en trozos
- 70 g de agua
- 70 g de mantequilla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2712 kJ / 649 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Karbonhidrat
- 79.67 g
- Yağ
- 32.94 g
- Lif
- 4.06 g
Alternatif tarifler
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1 Std. 50 Min
Crema pastelera
10min
Tarta San Marcos
4 godz.
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.