Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 gemas de ovo
- 100 g açúcar
- 500 g farinha tipo 65
- 150 g noz
- 5 g canela em pó
- 1 c. chá de sal
- Banha q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Broas de Natal
1 godz. 15 min
Bolo de camomila
40 Min
Folar de Olhão
4 godz. 30 min
Broas
40 Min
Broas da estremadura
30 min
Boleima de maçã e canela
45 Min
Bolo da partilha
45 Min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Broas castelares
2 godz. 15 min
Azevias de grão
50 min
Bolo-rainha
1h 20 min
Folar de erva-doce
24h