Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

4.8 1.1K değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
5 porcji

Malzemeler

  • 30 g cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 800 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 10 - 15 g liści bazylii, świeżych
  • 1 łyżeczka soli

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 473.7 mg
Protein 1.6 g
Kalori 358.6 kJ / 85.7 kcal
Yağ 6.3 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 7.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...