Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
沾醬
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 10 克 蒜頭 ,拍扁
- 2 大匙 醬油
- 2 大匙 醋
- 2 大匙 糖
綠豆煎餅
- 150 克 綠豆仁
- 200 克 水
- 15 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 10 克 油 ,多備一些煎餅用
- 5 克 麻油
- 80 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- 80 克 新鮮綠豆芽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1213.2 kJ / 290.2 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 5.2 g